Kurser

Stängt i verkstadsbutiken

Nu är sommaren verkligen här och semestern närmar sig. Butiken är nu stängd, men webbshoppen är förstås öppen som vanligt, även om det kan ta lite längre tid att få hem keramiken. Min sommar kommer att bestå av mycket Gotland och jag ser verkligen fram emot att inspireras av natur, loppisar och besök hos andra hantverkare. Ha en riktigt fin sommar!

Läs mer »

Grönt är skönt

Just nu har träden den skira gröna färgen som bara finns i naturen under försommaren. Denna gröna färg kan man ana i dessa koppar som ger en tröst året om att sommaren kommer nästa år också. Kopparna finns både med och utan öron och dessutom finns små mjölksnipor.

Läs mer »

Sommaren är här!

Äntligen är sommaren här! Då känns det alltid bra med något vitt och blått att duka med. I serien ”Prick” hittar du kaffekoppar, mjölkbringare och skålar. Handdrejade och handmålade.

Läs mer »

På gång…

Parallellt med skapandet av bruksföremål jobbar jag just nu med att ta fram koppar, askar, små vaser mm i kavlad porslinslera. Varje föremål är hand dekorerat med små ögonblicksbilder med idylliska barnmotiv. Än så länge är det en provkollektion och jag jobbar med att få detaljerna förfinade. De är naiva i sitt uttryck och skildrar en svunnen tid, men just nu skänker det mig ett lugn i att tillåta mig att vara nostalgisk.

Läs mer »