Kurser

Grönt är skönt

Just nu slår träden ut i den skira gröna färgen som bara finns i naturen under vår och försommar. Denna gröna färg kan man ana i dessa koppar som ger en tröst året om att maj kommer nästa år också. Kopparna finns både med och utan öron och dessutom finns små mjölksnipor.

Läs mer »

Sommaren närmar sig

Äntligen börjar sommaren närma sig och längtan efter sol och bad blir allt starkare. Då känns det alltid bra med något vitt och blått att duka med. I serien ”Prick” hittar du kaffekoppar, mjölkbringare och skålar. Handdrejade och handmålade.

Läs mer »

Öppet i butiken

Under våren 2022 kommer verkstadsbutiken vara öppen främst på fredagar och då 16-18. Eventuella ändringar annonseras på instagram #tradgardsstadens keramik.

Läs mer »

På gång…

Parallellt med skapandet av bruksföremål jobbar jag just nu med att ta fram koppar, askar, små vaser mm i kavlad porslinslera. Varje föremål är hand dekorerat med små ögonblicksbilder med idylliska barnmotiv. Än så länge är det en provkollektion och jag jobbar med att få detaljerna förfinade. De är naiva i sitt uttryck och skildrar en svunnen tid, men just nu skänker det mig ett lugn i att tillåta mig att vara nostalgisk.

Läs mer »